Home » Menu

Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de zomervakantie 2017. Onze kinderen waren toen 7 en 5 jaar oud.

Dag 1: Quiche met groenten, vooraf thuis gebakken

Dag 2: Uit eten

Dag 3: Broodje hamburger met rauwkost (komkommer, tomaat, paprika, augurk)

Dag 4: Mie met tofu, blikgroenten en verse paprika

Dag 5: Tapas: wraps met kruidenkaas gerookte zalm, dadels met geitenkaas, camembert, droge worst, gemarineerde champignons, mosselen, krabpaté, olijven, gegrilde paprika en komkommer.

Dag 6: Pasta met ratatouille uit blik en tofu.

Dag 7: Uit eten

Dag 8: Paella met blik-erwten, paprika, gerookte zalm, chorizo en garnalen

Dag 9: Brood met makreel, maïs, tapenade, kaas en worst

Dag 10: Ravioli, kant-en-klaar uit een pot

Dag 11: Pasta pesto met broccoli en spekjes

Dag 12: Rijst met linzen en blikgroenten

Dag 13: Broodje met worst en saus erín (in de worst!) met tomaten, komkommer en olijven

Dag 14: Minestronesoep uit een pakje met extra blikgroenten

Dag 15:  Quiche met spinazie en geitenkaas (kant-en-klaar en opgewarmd in een pannetje) met cherry-tomaten en paprika

Dag 16: Uit eten

Dag 17: Pasta rode saus met maïs, paprika, tonijn en geraspte Parmezaanse kaas

Dag 18: couscoussalade met paprika, augurk, tomaat, dadels, kappertjes en tomatentapenade met daarbij köfte (gehakt met aoili en tijm) en ook aioli als saus

Dag 19: bbq met kip en worstjes met broccoli en broodjes