Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de zomervakantie 2019. Onze kinderen waren toen 9 en 7 jaar oud. We hebben ons flink verwend met lekker toetjes. Gevulde cakejes of roze koeken doen het prima als toetje en hoeven niet gekoeld bewaard te worden. Ook hebben we een paar keer chocola met marshmellow gesmolten in een pannetje en dat er met theebiscuitjes uit ge'lepeld'. Heerlijk!

Dag 1: Gehaalde friet en snacks met zelfgemaakte salade

Dag 2: Pasta met pesto, paprika, courgette en cervelaat

Dag 3: Rijst met Hak-linzensaus en verse paprika, plakjes komkommer en cherrytomaatjes

Dag 4: Broodje beyond burger (wij) of knakworst (kinderen) met rauwkost. Kant-en-klaar browniemousse toe.

Dag 5: Wraps met groentebonenprutje, créme fraîche en avocado. Humus met tortillachips. Kant-en-klaar banaanspelt pancakes toe.

Dag 6: Macaroni met kant-en-klaar bolognesesaus en Zwitserse strooikaas.

Dag 7: Gnocchi met tomatenblokjes uit blik en vegoballetjes met komkommer. Roze koek toe.

Dag 8: Uit eten pannenkoekenrestaurant.

Dag 9: Aardappelpuree, rode kool en worstjes. Abrikozencakeje toe.

Dag 10: Couscous met tutti frutti, tomatensaus met vegoballetjes, paprika en sperziebonen. Gesmolten chocola met marshmellows en theebiscuitjes toe.

Dag 11: Rijst, vegoballetjes in satesaus, paprika, broccoli. Gesmolten chocola met marshmellows en theebiscuitjes toe (want gisteren was het niet zo goed gelukt).

Dag 12: Rauwkost, soep, stokbrood met Franse kaasjes, tapenade, olijven en humus. Cakejes toe.

Dag 13: Rijstsalade met rauwkost en gerookte makreel. Marshmellow boven het kampvuur toe.

Dag 14: Diner van de eilandhopper

Dag 15: Visburger met broccoli, röstirondjes en ketchup

Dag 16: Pizza halen.

Dag 17: Rijst met zoetzure saus, extra ananas, sperziebonen en vego stukjes. Perenvla toe.

Dag 18: wraps met zalm en rucola, paprika, komkommer, franse kaasjes.

Dag 19: Tomatensoep met stokbrood en restje Franse kaasjes.

Dag 20: BBQ met courgette, paprika, aspergebroccoli, burgers, kipvleugels, stokbrood, geitenkaas, portobello en marshmellows toe.