Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de zomervakantie 2015. Onze kinderen waren toen 5 en 3 jaar oud.

Dag 1: Ravioli met porcini en tomatensaus en makreel

Dag 2: Rijst (kant-en-klaar met druiden) met linzen, erwtjes en lamworstjes

Dag 3: Uit eten en doggybag pasta carbonara

Dag 4: Couscous met maïs, erwtjes en bonen en wij ook paddestoelen (lusten de kinderen niet)

Dag 5: Aardappelpuree (zakje), runderstoofvlees (potje) en broccoli.

Dag 6: Pasta met bolognesesaus (kant-en-klare saus, in DE hebben ze die in bio-versie in de gewone super!)

Dag 7: Couscous-salade met komkommer, dadels, feta, paprika, tomaat

Dag 8: Pasta met kerriesaus en eieren

Dag 9: Pasta met haring, olijven en paddestoelen in tomatensaus

Dag 10: Pizza halen

Dag 11: Gnocchi met tomatensaus en vegoburgers

Dag 12: Aubergine-pesto-spek-pakketjes, maïskolven en vegosticks van de (wegwerp)bbq met aardappelsalade (kant-en-klaar)

Dag 13: Pannenkoekenlunch, wraps met gyrosgehakt, bonen en sla

Dag 14: Rijst met tacokruiden en mais/bonen mix (blikje)

Dag 15: Sla, krieltjes en visburger

Dag 16: Couscous, ratatouille (kant-en-klaar), worstjes

Dag 17: Broodje bockworst met salade (sla/komkommer/tomaat)

Dag 18: Tortellini met courgette en tomaten-rozemarijn saus

Dag 19: Frietjes (gehaald) met kroket/loempia en appelmoes

Dag 20: Pasta met pesto, spekjes en broccoli

 

                                                                                       

Advertentie (hierdoor wordt mijn website gratis gehost):