Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de zomervakantie 2015. Onze kinderen waren toen 5 en 3 jaar oud.
Dag 1: Ravioli met porcini en tomatensaus en makreel
Dag 2: Rijst (kant-en-klaar met druiden) met linzen, erwtjes en lamworstjes
Dag 3: Uit eten en doggybag pasta carbonara
Dag 4: Couscous met maïs, erwtjes en bonen en wij ook paddestoelen (lusten de kinderen niet)
Dag 5: Aardappelpuree (zakje), runderstoofvlees (potje) en broccoli.
Dag 6: Pasta met bolognesesaus (kant-en-klare saus, in DE hebben ze die in bio-versie in de gewone super!)
Dag 7: Couscous-salade met komkommer, dadels, feta, paprika, tomaat
Dag 8: Pasta met kerriesaus en eieren
Dag 9: Pasta met haring, olijven en paddestoelen in tomatensaus
Dag 10: Pizza halen
Dag 11: Gnocchi met tomatensaus en vegoburgers
Dag 12: Aubergine-pesto-spek-pakketjes, maïskolven en vegosticks van de (wegwerp)bbq met aardappelsalade (kant-en-klaar)
Dag 13: Pannenkoekenlunch, wraps met gyrosgehakt, bonen en sla
Dag 14: Rijst met tacokruiden en mais/bonen mix (blikje)
Dag 15: Sla, krieltjes en visburger
Dag 16: Couscous, ratatouille (kant-en-klaar), worstjes
Dag 17: Broodje bockworst met salade (sla/komkommer/tomaat)
Dag 18: Tortellini met courgette en tomaten-rozemarijn saus
Dag 19: Frietjes (gehaald) met kroket/loempia en appelmoes
Dag 20: Pasta met pesto, spekjes en broccoli
Advertentie (hierdoor wordt mijn website gratis gehost):
Maak jouw eigen website met JouwWeb