Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de zomervakantie 2017. Onze kinderen waren toen 8 en 6 jaar oud. We hebben deze zomer redelijk vaak gebruik gemaakt van de Hak-sauzen in een zak. Lekker licht om mee te nemen en wij vonden ze lekker als basissaus.

 

Dag 1: gnocchi, pesto, salami, cherry tomaten

Dag 2: Rijst, roerei, pindasaus, sperziebonen

Dag 3: Rijstsalade met linzen, paprika en witte kaas

Dag 4: Afhaalfriet

Dag 5: Wraps met tacosaus, kipstuckjes, cherrytomaten, komkommer en sla

Dag 6: dierenpasta met tomatensaus, courgette en vegostukjes

Dag 7: Couscous met ratatouille-groenten en vegogehakt

Dag 8: BBQ met hamburgers, worstjes, courgette en marshmellows

Dag 9: Tomatensoep uit blik met extra soepgroenten met stokbrood en brie

Dag 10: Bonenchili met guacamole-achtig spul uit een potje en tortillachips

Dag 11: Pasta carbonara met spekjes en sperziebonen

Dag 12: Pasta met linzensaus uit een pakje en strooikaas

Dag 13: Door mijn ouders meegenomen

Dag 14: pastasalade, rode pesto, salami, komkommer, paprika, olijf, zongedroogde tomaat

Dag 15: wraps met linzencurry uit een zak & extra paprika, pittige pindakaas & komkommer en erwtjes

Dag 16: Pasta met 4-formaggi saus met courgette en knakworst of hamburger

Dag 17: Couscous en wraps met rotisaus uit een zak, sperziebonen en tempeh

Dag 18: BBQ met hamburgers, worstjes, spiesjes met paprika, champignons, ananas en courgette en cherrytomaten en stokbrood.

Op de één of andere reden ging het steeds precies regenen als wij wilden barbecuen...

Maak jouw eigen website met JouwWeb