Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de zomervakantie 2017. Onze kinderen waren toen 8 en 6 jaar oud. We hebben deze zomer redelijk vaak gebruik gemaakt van de Hak-sauzen in een zak. Lekker licht om mee te nemen en wij vonden ze lekker als basissaus.

 

Dag 1: gnocchi, pesto, salami, cherry tomaten

Dag 2: Rijst, roerei, pindasaus, sperziebonen

Dag 3: Rijstsalade met linzen, paprika en witte kaas

Dag 4: Afhaalfriet

Dag 5: Wraps met tacosaus, kipstuckjes, cherrytomaten, komkommer en sla

Dag 6: dierenpasta met tomatensaus, courgette en vegostukjes

Dag 7: Couscous met ratatouille-groenten en vegogehakt

Dag 8: BBQ met hamburgers, worstjes, courgette en marshmellows

Dag 9: Tomatensoep uit blik met extra soepgroenten met stokbrood en brie

Dag 10: Bonenchili met guacamole-achtig spul uit een potje en tortillachips

Dag 11: Pasta carbonara met spekjes en sperziebonen

Dag 12: Pasta met linzensaus uit een pakje en strooikaas

Dag 13: Door mijn ouders meegenomen

Dag 14: pastasalade, rode pesto, salami, komkommer, paprika, olijf, zongedroogde tomaat

Dag 15: wraps met linzencurry uit een zak & extra paprika, pittige pindakaas & komkommer en erwtjes

Dag 16: Pasta met 4-formaggi saus met courgette en knakworst of hamburger

Dag 17: Couscous en wraps met rotisaus uit een zak, sperziebonen en tempeh

Dag 18: BBQ met hamburgers, worstjes, spiesjes met paprika, champignons, ananas en courgette en cherrytomaten en stokbrood.

Op de één of andere reden ging het steeds precies regenen als wij wilden barbecuen...