Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de zomervakantie 2017. Onze kinderen waren toen 8 en 6 jaar oud. We hebben deze zomer redelijk vaak gebruik gemaakt van de Hak-sauzen in een zak. Lekker licht om mee te nemen en wij vonden ze lekker als basissaus.
Dag 1: gnocchi, pesto, salami, cherry tomaten
Dag 2: Rijst, roerei, pindasaus, sperziebonen
Dag 3: Rijstsalade met linzen, paprika en witte kaas
Dag 4: Afhaalfriet
Dag 5: Wraps met tacosaus, kipstuckjes, cherrytomaten, komkommer en sla
Dag 6: dierenpasta met tomatensaus, courgette en vegostukjes
Dag 7: Couscous met ratatouille-groenten en vegogehakt
Dag 8: BBQ met hamburgers, worstjes, courgette en marshmellows
Dag 9: Tomatensoep uit blik met extra soepgroenten met stokbrood en brie
Dag 10: Bonenchili met guacamole-achtig spul uit een potje en tortillachips
Dag 11: Pasta carbonara met spekjes en sperziebonen
Dag 12: Pasta met linzensaus uit een pakje en strooikaas
Dag 13: Door mijn ouders meegenomen
Dag 14: pastasalade, rode pesto, salami, komkommer, paprika, olijf, zongedroogde tomaat
Dag 15: wraps met linzencurry uit een zak & extra paprika, pittige pindakaas & komkommer en erwtjes
Dag 16: Pasta met 4-formaggi saus met courgette en knakworst of hamburger
Dag 17: Couscous en wraps met rotisaus uit een zak, sperziebonen en tempeh
Dag 18: BBQ met hamburgers, worstjes, spiesjes met paprika, champignons, ananas en courgette en cherrytomaten en stokbrood.
Op de één of andere reden ging het steeds precies regenen als wij wilden barbecuen...
Maak jouw eigen website met JouwWeb