Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de (korte) meivakantie 2016. Onze kinderen waren toen 6 en 4 jaar oud.
Dag 1: Gnocchi met tomatensaus, ansjovis, paprika en kipstuckjes
Dag 2: Pasta met tivall-stukjes, boontjes en abrikoos
Dag 3: Tortellini met worst en paprika
Dag 4: Chili met tortillachips, kaassaus, boontjes, tomaat en paprika
Dag 5: Barbecue met worstjes en Duitse biefstuk (is een soort tartaar zo blijkt) en daarbij broodjes en rauwe komkommer, tomaat en paprika
Dag 6: Groene erwtenpasta met pesto en gegrilde courgette en paprika (van de barbecue gisteren) vermengd met olijven in dressing
Dag 7: Barbecue met gegrilde broccoli, vegoburgers, zalm-venkel pakketjes en daarbij aardappeltjes en veel sausjes
Advertentie (hierdoor wordt mijn website gratis gehost):
Maak jouw eigen website met JouwWeb