Koken op de camping zonder koelkast, hoe doe je dat? Hier ter inspiratie ons menu van de (korte) meivakantie 2016. Onze kinderen waren toen 6 en 4 jaar oud.

Dag 1: Gnocchi met tomatensaus, ansjovis, paprika en kipstuckjes

Dag 2: Pasta met tivall-stukjes, boontjes en abrikoos

Dag 3: Tortellini met worst en paprika

Dag 4: Chili met tortillachips, kaassaus, boontjes, tomaat en paprika

Dag 5: Barbecue met worstjes en Duitse biefstuk (is een soort tartaar zo blijkt) en daarbij broodjes en rauwe komkommer, tomaat en paprika

Dag 6: Groene erwtenpasta met pesto en gegrilde courgette en paprika (van de barbecue gisteren) vermengd met olijven in dressing

Dag 7: Barbecue met gegrilde broccoli, vegoburgers, zalm-venkel pakketjes en daarbij aardappeltjes en veel sausjes

 

 

                                                                                                                                                                                          

Advertentie (hierdoor wordt mijn website gratis gehost):

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb