Vanwege het slechte en vooral koude weer hebben we niet gekampeerd. We hebben in de stacaravan van mijn ouders en in trekkershutten geslapen. Over het algemeen beviel dat prima en het was erg fijn om een kacheltje te hebben met de koude nachten!

Camping de Marsbelte

De trekkershut op deze camping was zeer luxe. Er was een stapelbed, een 1-persoonsbed en een onderschuifbed. Helaas was er iets mis gegaan met de berekeningen tijdens de inrichting waardoor het onderschuifbed niet meer naast het 1-persoonsbed paste, maar een beetje verschoven kon dit bed er wel naast staan. De hut was zeer ruim, had een 4 pits gasfornuis, stromend water en een aansluiting op centrale verwarming. Dat is een stuk meer dan wij verwachten van een trekkershut! De hutten staan vlak naast het sanitairgebouw. De camping is heel ruim opgezet met heel grote plaatsen en een ruime slechtweer-ruimte. Er is een speeltuin met gedateerde toestellen. In de buurt is er niet veel, de dichtsbijzijnde bushalte was 2,5 km fietsen en de winkels ook. De tarieven voor trekkershutten lopen niet erg uitéén. Deze hut kostte ons 45,- per nacht inclusief toeristenbelasting en verwarming.

http://www.demarsbelte.nl/

Camping de Holterberg

Deze camping was behoorlijk groot en beschikte over goed sanitair en heel veel speeltuintjes. De trekkershut was eenvoudig zoals we verwachten van trekkershutten. Wel kunnen de hutten iets beter bijgehouden worden, de relingen van de bovenste stapelbedden kwamen gemakkelijk naar beneden zetten. Bij de hut van de buren miste bijvoorbeeld stoffer en blik. De locatie van deze camping is prima, je loopt zo het bos in en het dorpje Holten met diverse winkels is vlakbij.

https://www.ardoer.com/nl/camping/holterberg 

 

 

 

                                                                                                          

Advertentie (hierdoor wordt mijn website gratis gehost):