Het was een kort reisje en we hebben dus niet veel campings aangedaan. We hebben zo veel mogelijk op natuurkampeerterreinen gekampeerd, want dat bevalt ons altijd erg goed. De prijzen die vermeld zijn, hebben wij betaald in het hoogseizoen van mei 2015 met 2 volwassenen, 2 kinderen (5 en 3 jaar), 1 tent en 3 fietsen.

Camping Beek en Hei (Otterlo)

Deze camping bestaat uit verschillende onderdelen waaronder een natuurkampeerterrein. We vonden de beheerders heel vriendelijk en het natuurkampeerterrein was heerlijk in het bos gelegen. Er zijn verschillende speeltuintjes op het terrein en er is ook een slechtweer-ruimte (hebben wij geen gebruik van gemaakt).

Camping Zegenoord (Loenen)

Dit natuurkampeerterrein is prachtig gelegen. Wij vonden de beheerders wat al te bemoeierig en het veld werd helaas op één avond luidruchtig gemaaid waardoor het rustieke gevoel wat werd verminderd. We vonden de ouderwetse mangel bij de waslijnen wel echt super. Deze camping is behoorlijk goedkoop, slechts 16 euro per nacht.

Camping Warnsborn (Arnhem)

Ook deze camping is prachtig gelegen. We vinden het erg jammer dat hier overal auto's op het terrein gekampeerd staan. Het sanitair is luxe en er zijn meerdere kleine en één grote speeltuin (helaas geen enkel speeltuintje op het trekkersveld). Er is een winkeltje bij de receptie en de mensen vonden wij erg vriendelijk. Een trekkershut kostte 40 euro per nacht.

 

 

                                                                                       

Advertentie (hierdoor wordt mijn website gratis gehost):